Kreatif Tasarım

Kreatif Tasarım

Markaların geleneksel ya da dijital mecralarda görünür olan her şeyinin kreatif tasarımla oluşturulmasıdır. Yayınlanacak veya paylaşılacak fotoğraf ve videoların özgün içeriği olan, kullanıcılar tarafından merak edilecek şekilde hazırlanması gerekir. Ajans bünyesinde bulunan pek değerli kreatif tasarım departmanı çalışanları ile sizlere her tür desteği sağlıyoruz. Hizmetlerimiz arasında tüm video içerikleri (reklam, tanıtım filmi, sosyal medya videoları) kurumsal kimlik, logo, katalog, broşür tasarımları, fotoğraf çekimi, 2D-3D animasyonları yer almaktadır. Amacımız sadece markaların çalışmalarının görünür olması değil aynı zamanda oluşturulmuş yaratıcı içeriklerle tüketiciyi etkisi altına alan harekete geçirici fotoğraf ve video içeriklerini paydaşlarımıza sunmaktır. Firmanın herkese açık kanalları vasıtasıyla, en yaratıcı içerikleri, en iyi sunuşuyla görsel iletişimin bütün unsurlarını kapsayan tasarımların inşaasını gerçekleştirmekteyiz. Hayata geçirmek istediğiniz projelerinizi ister sizin oluşturduğunuz içeriklerle ister bizden istediğiniz içerikler ile birlikte tasarlıyoruz.

En Etkili Kreatif Tasarım için Neler Gerekli?

*Sürekli yaratıcı fikirler ile beslenmeli.
*Özgün bir içeriği olmalı.
*Doğru planlama ve stratejiler oluşturulmalı.
*En iyi sonucu verecek teknikler/yöntemler kullanılmalı.
*Görsellik ön planda olacak şekilde kurgulanmalı.
*İnsanları dikkatini dağıtacak her türlü şeyden kaçınılmalı.

Bütün bu süreçlerin eksiksiz ve en etkili şekilde yapılabilmesi için iyi bir ajans ile çalışmak büyük önem taşımaktadır!

En etkili kreatif tasarımın bir de muhtemel sonuçlarına bakalım:

Marka bilinirliğine katkı sağlar, site trafiğini arttırır, tüketiciyi harekete geçirir, bütçenin daha uygun kullanılabilmesini sağlar, daha fazla verim verir ve markanız sadece kısa vade de değil uzun vadede de kazanç sağlar.

Süreç Nasıl İşliyor?

İlk olarak verdiğiniz brief doğrultusunda bir çalışma yapılır ve firmalara sunulur. Burada amaç brief’in doğru anlaşılıp anlaşılmadığı bilmek ve çalışmanın akıbetini belirlemek için yapılır. Daha sonrasında mekanı, dekoru, ışığı, kostümü vb. araçların ayarlanmasıyla beraber çekim gerçekleştirilir. Metni oluşturulmuş senaryo, görsel olarak dekor, dizayn, mekan vb. şeylerin eksiksiz yerine getirilmesiyle çekimler gerçekleştirilir. Son olarak fotoğraf ve video çekimlerinin tasarımları yapılır. Çalışmanın en önemli noktalarından biridir. Video’nun kesildiği, hızlandırıldığı, tüm grafik tasarım faaliyetlerinin yapıldığı bölümdür. Devamında ses ile alakalı fazlalıklar atılır, şarkı, müzik, efektler eklenir. Tabii ki revizeler olabilir ve revizeler sonucu değişiklikler meydana gelebilir. Kreatif tasarımın diğer çalışmaları (kurumsal logo, kurumsal kimlik tasarımı vs.) için bu prosedürlerin uygulanmasına gerek kalmaz. Birlikte tasarlıyor fikri sanata dönüştürüyoruz…