Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal Medya Yönetimi ve Reklam Danışmanlığı

Her gün milyonlarca insanla etkileşime geçmek için sosyal medya üzerinde etkili bir iletişim sağlayarak marka bilinirliğinizi ve satışlarınızı arttırın.

Bizim İçin Sosyal Medya Yönetimi Ne Demek?

Günümüzde sosyal medya mecralarına olan ilginin yüksek oranda artması, markaların sosyal medyada var olmasını zorunlu kılıyor. Hedef kitlenizin birden fazla sosyal medya mecrasında varlık göstermesiyle birlikte, gün içinde kullanıcıların minimum iki saatini sosyal medya platformlarında geçirmesi bu sürecin önemini gösteriyor. Sosyal medya, yeni bir yaşam modeli haline geldiği bu dönemde marka ve kullanıcılar arasında büyük köprü görevini üstleniyor. Bir marka olarak bu akımın gerisinde kalmamanız, kullanıcıların kullandığı sosyal medya ağları üzerinde görünür olmanız için sosyal kanallar üzerinde markanıza yönelik stratejiler oluşturarak etkili iletişim ve etkileşimi sağlıyoruz.

Sosyal medya yönetiminizi üstlenerek gerekli tüm aksiyonları alıyor ve markanızı tüm sosyal ağlar üzerinde temsil ediyoruz. Markaların genellikle kendisi tarafından yürütmeye çalıştığı bu kanallar üzerinde de profesyonel bir yaklaşımın daha verimli sonuçlar elde ettiğine inanıyoruz. Günün her saati markanızla etkileşim halinde olan kullanıcılarla ilgilenecek vaktiniz olmayabilir. Bu konuda da birlikte oluşturduğumuz sosyal medya stratejileri ile ilerliyoruz.

Sosyal Medya Reklam Stratejisi ve Yaklaşımımız

Markanızın sosyal medyada kimliğini ve varlığını göstermesi durumunda, ilgili olunan platformlar da markalara reklam yapabilme olanaklarını sunuyor. Sosyal medyada potansiyel müşterilerinizle organik olarak etkileşime geçerken reklamlar ile yeni kitlelere ulaşabilir, markanızın bilinirliği güçlendirebilir ve hedeflerinize göre yeni kitleler üzerinden daha çok dönüşüm elde edebilirsiniz.

Facebook, Instagram, Youtube, Twitter ve Linkedin gibi sosyal medya ağlarında markanız için farklı türde kampanyalar oluşturabilir, hedef kitlenize ulaşmanıza yardımcı olabiliriz. Bu ağlar üzerinden oluşturulmak istenen reklam ve promosyon kampanyaları ile hedeflenen kitleye daha kolay ve daha hızlı ulaşabilirsiniz. Ürün veya hizmeti en öne çıkarmada, web sitesine yönlendirmede, sayfa takipçisini ve ziyaretlerini artırmada, içerikleri öne çıkarmada ve aynı türdeki benzer reklam kampanyaları ile marka bilinirliğinin artışı sağlanırken, satışlardaki değişim miktarı da yükselecektir. Sosyal medya reklamları markanızı başarıya iten güçlü bir pazarlama stratejisi planlamasından geçiyor. Sosyal medya platformları üzerinden hedeflenen kitleye hangi yollarla daha çabuk ulaşılacağı, hangi reklam kampanyası sürecinin daha aktif ve etkili olacağı, nasıl bir reklam içeriği planlaması oluşturulacağı gibi ölçütlerin önceden belirleyerek düzenli sabit planlar üzerinden ilerliyoruz.